Nóż do filetowania z ostrzem o długości 16 cm.
Kolekcja Swiss Classic szwajcarskiej marki Victorinox.
Niezbędny w każdej kuchni.
Indeks producenta: 6.8713.16B
Wygodny nóż do filetowania ryb z ostrzem o długości 20 cm i rękojeścią wykonaną z tworzywa.
Kolekcja Swiss Classic renomowanej szwajcarskiej marki Victorinox.
Indeks producenta: 6.8713.20B
Wykonany ze stali nierdzewnej nóż posiada ostrze jednostronne o długości 24 cm, typu YANAGIBA - jest to jedno z najważniejszych tradycyjnych japońskich ostrzy. Wąskie i niezwykle ostre ostrze, które jest niezastąpione podczas krojenia w cienkie, idealne plasterki surowej ryby podczas przyrządzania sushi czy sashimi.
Kolekcja Wasabi Black japońskiej marki KAI.
Indeks producenta: 6724Y
Nóż do krojenia mięsa z uznanej na całym świecie kolekcji Sabatier, holenderskiej marki Amefa.
Indeks producenta: R07000P092196