Szeroka oferta szklanek wykonanych z wysokiej jakości Polskiego szkła. Znajdziesz tu zarówno szkło barowe, szkło do użytku domowego i wyszukane szklanki do specyficznych alkoholi i napojów. Realizujemy zarówno zamówienia detaliczne do potrzeb domowych jak i duże zlecenia z branży HoReCa z myślą o przemyśle gastronomicznym.

Komplet 4 szklanek wysokich, np. do caffe latte.
Pojemność: 350 ml
Szklanki sprawdzą się zarówno w domu jak i w gastronomii.

Komplet 4 szklanek do kawy i hebaty.
Pojemność: 400 ml

Szklanka do whisky wykonana ze szkła optycznego,
Kolekcja: ROMANCE
Indeks producenta: 18-5151-0320-06020
Cena dotyczy 1 sztuki

Komplet 6 szklanek do whisky o pojemności 250 ml.
Kolekcja: BASIC dawniej Dobra Cena
Indeks producenta: 68-7300-0250
Szklanki sprawdzą się zarówno w domu jak i w gastronomii.

Komplet 6 szklanek do whisky o pojemności 250 ml z Huty Szkła Krosno.
Kolekcja: BLENDED dawna kolekcja Prima
Indeks producenta: 68-9535-0250
Szklanki sprawdzą się zarówno w domu jak i w gastronomii.

Komplet 6 szklanek niskich o pojemności 220 ml z huty szkła Krosno
Kolekcja: BALANCE
Indeks producenta: 68-2482-0220
Szklanki sprawdzą się zarówno w domu jak i w gastronomii.

Szklanka termiczna z podwójnymi ściankami o pojemności 400 ml.
Seria AMO marki Vialli Design

Komplet 6 szklanek niskich do whisky o pojemności 290 ml.
Kolekcja: X-LINE dawniej Iks.
Indeks producenta: 68-6491-0290
Szklanki sprawdzą się zarówno w domu jak i w gastronomii.

7-elementowy komplet do wody z Huty Szkła Krosno.
kolekcja: FJORD

Komplet 3 kubków prostych ze szkła żaroodpornego o pojemności 400 ml. Kubek posiada spłaszczony uchwyt.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet 6 szklanek ze szkła żaroodpornego o pojemności 250 ml.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet 6 szklanek ze szkła żaroodpornego o pojemności 350 ml.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.