
Nóz stolowy produkowany na nasza wylacznosc, model WilCOUNTRY/ WILL Nóz stolowy

Widelec stolowy produkowany na nasza wylacznosc, model Will.COUNTRY/ WILL Widelec stolowy

Lyzka stolowa produkowana na nasza wylacznosc, model Will.COUNTRY/ WILL Lyzka stolowa

Lyzeczka do herbaty produkowana na nasza wylacznosc, model Will.COUNTRY/ WILL Lyzeczka do herbaty

Widelczyk do ciasta produkowany na naszą wyłączność, model Will.

Komplet sztućców dla 6 osób, 24-elementowy, z nitowanymi rękojeściami w kolorze czarnym 18/0.
Kolekcja Country / Will produkowana na naszą wyłączność.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet 6 noży stekowych z nitowanymi rękojeściami w kolorze czarnym.
Kolekcja Country / Will produkowana na naszą wyłączność.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet widelczyków deserowych z nitowanymi rękojeściami w kolorze czarnym.
Kolekcja Country / Will produkowana na naszą wyłączność.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Nóż do steków z nitowaną rękojeścią w kolorze czarnym.
Kolekcja Country / Will produkowana na naszą wyłączność.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet sztućców dla 6 osób, 30-elementowy, z nitowanymi rękojeściami w kolorze czarnym.
Kolekcja Country / Will produkowana na naszą wyłączność.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet sztućców dla 6 osób, 36-elementowy, z nitowanymi rękojeściami w kolorze brązowym.
Kolekcja Country / Will produkowana na naszą wyłączność.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Dostawa: GRATIS

Komplet sztućców do serwingu, 6-elementowy, z nitowanymi rękojeściami w kolorze brązowym.
Kolekcja Country / Will produkowana na naszą wyłączność.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.