
Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 3,5l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Naczynie żaroodporne z plastikową pokrywką do przechowywania z huty szkła Termisil.

Naczynie żaroodporne z plastikową pokrywką do przechowywania z huty szkła Termisil.

Szklana salatera na owoce.
Indeks producenta: 08-058/1

Karafka do whisky z korkiem o pojemności 750 ml. Karafka posiada wypukłe dno, które sprawia, że płyn wewnątrz karafki jest ciągle mieszany.
Kolekcja: ROLY-POLY
Indeks producenta: 09-5087-0750

7-elementowy komplet do wody z Huty Szkła Krosno.
kolekcja: FJORD

Karafka do whisky o pojemności 950 ml.
Kolekcja: FJORD
Indeks producenta: 09-6763-0950
Karafka sprawdzi się zarówno w domu jak i w gastronomii.

Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 5,5l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 7,0l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet 3 kubków prostych ze szkła żaroodpornego o pojemności 400 ml. Kubek posiada spłaszczony uchwyt.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet 6 szklanek ze szkła żaroodpornego o pojemności 250 ml.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet 6 szklanek ze szkła żaroodpornego o pojemności 350 ml.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.