
Komplet 4 małych szklanych salaterek. Idealne do dań typu finger food.
Indeks producenta: 5452/4

Komplet 4 szklanek wysokich, np. do caffe latte.
Pojemność: 350 ml
Szklanki sprawdzą się zarówno w domu jak i w gastronomii.

Naczynie z pokrywą ze szkła żaroodpornego huty Termisil

Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 3,5l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Naczynie żaroodporne z plastikową pokrywką do przechowywania z huty szkła Termisil.

Naczynie żaroodporne z plastikową pokrywką do przechowywania z huty szkła Termisil.

Garnek wykonany z szkła żaroodpornego o pojemności 2L.
Marka: Simax

Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 5,8l. Eleganckie wzornictwo i unikatowe cechy szkła borokrzemowego to wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 5,5l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 7,0l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet 3 kubków prostych ze szkła żaroodpornego o pojemności 400 ml. Kubek posiada spłaszczony uchwyt.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.

Komplet 6 szklanek ze szkła żaroodpornego o pojemności 250 ml.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.