Szeroka oferta produktów marki AMEFA. Sztućce, Zastawa stołowa, Przybory kuchenne. Oryginalne produkty AMEFA w atrakcyjnych cenach. Sprawdź!
Widelczyk do ciasta holenderskiej firmy Amefa, model Barcelona.
Łyżeczka do latte i mrożonej herbaty z długim trzonkiem. Wykonana ze stali nierdzewnej 18/10 holenderskiej firmy Amefa, model Bologna.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Łyżeczka do kawy ze stali nierdzewnej 18/10 holenderskiej firmy Amefa, model Bologna.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Widelczyk deserowy holenderskiej firmy Amefa, model Palmon.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Łyżeczka do kawy holenderskiej firmy Amefa, model Austin.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Widelec stołowy holenderskiej firmy Amefa, model Bologna.
Ponadczasowe widelce. Odpowiednio wyprofilowane, idealne do konsumpcji pizzy, steków oraz warzyw. Wygodne ergonomiczne uchwyty oraz estetyczny design to must have w każdej kuchni. Ebonitowa rękojeść. Nadają się do zmywarki.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Łyżeczka do kawy mrożonej, koktajli holenderskiej firmy Amefa, model Austin.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Łyżka stołowa holenderskiej firmy Amefa, model DUKE.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Widelec stołowy holenderskiej firmy Amefa, model DUKE.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Widelczyk deserowy holenderskiej firmy Amefa, model Duke.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Nóż stołowy holenderskiej firmy Amefa, model DUKE.
Sztućce są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.