Archiwum Bloga

Jaki sernik jest najlepszy? Na kruchym spodzie, z rodzynkami i skórką pomarańczy - krakowski? Puszysty i kremowy jak chmurka? A może na zimno? Ile osób, tyle opinii, ale nic w tym złego :) Dzisiaj pokażemy Wam, jak zrobić delikatny i kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie. Zdradzimy też patent na to, żeby sernik nie opadał w trakcie pieczenia!

Kontynuując korzystanie z naszego sklepu oświadczasz, że wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji w naszej Polityce prywatności

Lub zaloguj się przez:

Porównaj (0 przedmioty/ów) Moja lista życzeń Kontakt z nami
Proszę najpierw się zalogować

Lub zaloguj się przez:

Twój koszyk

Nie ma więcej produktów w koszyku.