Archiwum Bloga
Jaki sernik jest najlepszy? Na kruchym spodzie, z rodzynkami i skórką pomarańczy - krakowski? Puszysty i kremowy jak chmurka? A może na zimno?
Ile osób, tyle opinii, ale nic w tym złego :)
Dzisiaj pokażemy Wam, jak zrobić delikatny i kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie. Zdradzimy też patent na to, żeby sernik nie opadał w trakcie pieczenia!
Znajdź na Blogu
Kategorie
Najnowsze Wpisy
- Stół w centrum uwagi: świąteczna zastawa stołowa i eleganckie sztućce Dec 01, 2021
- Co kupić na prezent świąteczny dla najbliższych? Prezentownik 2021 Nov 29, 2021
- Rozgrzewające herbaty na jesień - jesienny selfcare dla każdego Nov 19, 2021
- Funkcjonowanie firmy w związku z pandemią COVID-19 - aktualizacja 25.03.2021 Mar 25, 2021
- Jak prawidłowo czyścić naczynia żaroodporne? May 25, 2020
- Wracamy do normalności Apr 24, 2020
- Ile kosztuje serwis obiadowy? Mar 11, 2020
- Porcelana a ceramika Mar 02, 2020
- Różnica między kryształem a szkłem - jakie kieliszki wybrać? Feb 07, 2020
- O czym pamiętać wybierając porcelanę gastronomiczną? Jan 22, 2020
Popularne Wpisy
- Rodzaje kieliszków, czyli jakie kieliszki wybrać Nov 26, 2019
- Różnica między kryształem a szkłem - jakie kieliszki wybrać? Feb 07, 2020