Naczynie z pokrywą ze szkła żaroodpornego huty Termisil
Naczynie z pokrywą ze szkła żaroodpornego huty Termisil
Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 3,5l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 5,8l. Eleganckie wzornictwo i unikatowe cechy szkła borokrzemowego to wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 7,0l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Ceramiczny duży talerz do zapiekania „słoneczko”, dekorowany ręcznie sielskim motywem fiołków.
Kolekcja ART Zakładów Ceramicznych Bolesławiec.
Forma: 1332, Dekoracja: 149art, Gatunek: I
Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 5,7l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 1,6l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.
Naczynie żaroodporne wykonane ze szkła borokrzemowego o pojemności 2,5l. Eleganckie wzornictwo, unikatowe cechy szkła borokrzemowego, wytrzymałość, odporność na wysokie i niskie temperatury.
Naczynia Termisil są doskonałym wyborem zarówno do użytku domowego, jak i profesjonalnego w gastronomii.